Facebook groep

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Opnieuw ploegentijdrit voor wielertoeristen in Bilzen

Ter gelegenheid van Spurk kermis (dd. 04/08/2012) zal er opnieuw een tijdrit voor wielertoeristen worden gereden.

Dirk Slechten en Davy Biesmans, bestuursleden van WTC Bilzerse Fun Bikers : “ Reeds geruime tijd speelden we met het idee om ter gelegenheid van Spurk kermis weer een tijdrit voor toeristen van Groot-Bilzen te organiseren “. Na contact te hebben genomen met de Vzw Comité Spurk is alles in een stroomversnelling gekomen. Rudi Smets, secretaris van Vzw Comité Spurk : “Het mooie parcours was er al omwille van de traditionele kermiskoers ' De Grote Prijs Jan Vanspauwen'. Ook de nodige seingevers, begeleiders en vrijwilligers zijn dan al voorhanden. Beiden VZW's hebben mekaar gevonden. WTC Bilzerse Fun Bikers Vzw en Vzw Comité Spurk – in samenwerking met stad en politie- gaan dit evenement nu organiseren. Ook ex- beroepsrenner en Fun Biker, Erwin Thijs, verleent zijn bereidwillige medewerking en zijn naam aan deze ploegentijdrit.
Omwille van veiligheidsredenen (en ook wel omdat het dit jaar voor de eerste keer is) opteren we voor maximaal 25 ploegen van 5 personen. De tijdrit zal worden gereden na 'de Grote Prijs Jan Vanspauwen”. Er zal getracht worden, in samenwerking met de politie van Bilzen, om het parcours zoveel als mogelijk vrij te houden. Vlug inschrijven is de boodschap vermits het aantal deelnemende ploegen tot 25 beperkt wordt.
Meer details en inschrijvingsformulieren vindt u weldra op de website van de Bilzerse Fun Bikers VZW. Renners en triathleten zullen niet toegelaten worden.
Er zijn al een zevental inschrijvingen via 'mail' gereserveerd, wat dus ook kan.

Voor alle bijkomende inlichtingen :

Algemene info : www.spurkkermis.be of Rudi Smets 0498/758322.

Inschrijvingen, reservaties, sportieve info of algemene info :
www.bilzersefunbikers.be of Dirk Slechten 0486/388857